VET aplikacija nudi sve što je potrebno za rad veterinarske ambulante

 
 

VET aplikacija nudi sve što je potrebno za rad veterinarske ambulante

  1. Kartoni pacijenata
  2. Izdavanje računa uz fiskalizaciju
  3. Adresar vlasnika i pacijenata
  4. Pregledi i izvještaji
  5. Eksport financijskih podataka za knjigovodstvo

Našim korisnicima osim glavnih funkcionalnosti u aplikaciji omogućavamo prethodno unesene šifarnike: pasmina, vrsta dijagnoza, stavki za naplate!

ŠTO JE VET?

Programsko rješenje za podršku rada veterinarskih ambulanti s mogućnošću izdavanja fiskalnih računa implementirano je kao web aplikacija koja se izvršava u tzv. oblaku, tj. rješenje je „cloud-based“. Sve što je potrebno je računalo,  FINA certifikat, veza na Internet, te pisač za ispis računa!
 

NAJAM VET APLIKACIJE (minimalni period pretplate je 3 mjeseca)
Cijena na mjesečnoj bazi (bez PDV-a) 200
KN/MJ.
Broj uključenih terminala/blagajni 2
Dodatna dva terminala/blagajni 100 kn/mj.
Broj operatera:

 

UŠTEDA VREMENA I NOVCA

Nema nikakvih skrivenih troškova. Ne morate se brinuti za pohranu podataka, mjesečne obnove verzija programa, nove verzije i zakonske izmjene. Sve je uključeno u mjesečnu pretplatu.

PODRŠKA

Radno vrijeme podrške je svaki radni dan od 08-20h, subotom od 08-15h. Kontaktirajte nas putem mail-a: vet@inter-net.hr , podrska-vet@inter-net.hr ili pozivom na broj 01 2724 999.

Za proceduru rada molimo da detaljno proučite upute za rad u aplikaciji, ukoliko Vam je potrebna dodatna edukacija za rad s aplikacijom, obratite se na mail za ponudu vet@inter-net.hr. Detalji vezani uz edukaciju će Vam biti proslijeđeni u ponudi.


Video - preuzimanje certifikata za fiskalizaciju


Video - upload certifikata u VET aplikaciju

PREDLOŽAK DOKUMENTA INTERNOG AKTA

Uskladite svoje poslovanje s propisima Zakona o fiskalizaciji, uz izradu dokumenta o slijednosti računa – predlošci dostupni na stranicama Porezne uprave Predložak internog akta - PU i  tvrtke TEB Poslovno savjetovanje d.o.o.** Predložak internog akta - TEB Poslovno savjetovanje d.o.o. (** Molimo da dokument uskladite s Vašim organizacijskim odredbama, predložak je osmišljen prema tumačenju tvrtke TEB i preuzet sa njihovih web stranica.)