VET aplikacija

 
 

VET aplikacija nudi sve što je potrebno za rad veterinarske ambulante


  1. Kartoni pacijenata
  2. Izdavanje računa uz fiskalizaciju
  3. Adresar vlasnika i pacijenata
  4. Pregledi i izvještaji
  5. Eksport financijskih podataka za knjigovodstvo

Našim korisnicima osim glavnih funkcionalnosti u aplikaciji omogućavamo prethodno unesene šifarnike: pasmina, vrsta dijagnoza, stavki za naplate!

ŠTO JE VET?

Programsko rješenje za podršku rada veterinarskih ambulanti s mogućnošću izdavanja fiskalnih računa implementirano je kao web aplikacija koja se izvršava u tzv. oblaku, tj. rješenje je „cloud-based“. Sve što je potrebno je računalo,  FINA certifikat, veza na Internet, te pisač za ispis računa!
 

NAJAM VET APLIKACIJE (minimalni period pretplate je 3 mjeseca)
Cijena na mjesečnoj bazi (bez PDV-a) 200
KN/MJ.
Broj uključenih terminala/blagajni 2
Dodatna dva terminala/blagajni 100 kn/mj.
Broj operatera:

 

UŠTEDA VREMENA I NOVCA

Nema nikakvih skrivenih troškova. Ne morate se brinuti za pohranu podataka, mjesečne obnove verzija programa, nove verzije i zakonske izmjene. Sve je uključeno u mjesečnu pretplatu.

PODRŠKA

Radno vrijeme podrške je svaki radni dan od 08-20h, subotom od 08-15h. Kontaktirajte nas putem mail-a: vet@inter-net.hr , podrska-vet@inter-net.hr ili pozivom na broj 01 2724 999.

Za proceduru rada molimo da detaljno proučite upute za rad u aplikaciji, ukoliko Vam je potrebna dodatna edukacija za rad s aplikacijom, obratite se na mail za ponudu vet@inter-net.hr. Detalji vezani uz edukaciju će Vam biti proslijeđeni u ponudi.


Video - preuzimanje certifikata za fiskalizaciju


Video - upload certifikata u VET aplikaciju

PREDLOŽAK DOKUMENTA INTERNOG AKTA

Uskladite svoje poslovanje s propisima Zakona o fiskalizaciji, uz izradu dokumenta o slijednosti računa – predlošci dostupni na stranicama Porezne uprave Predložak internog akta - PU i  tvrtke TEB Poslovno savjetovanje d.o.o.** Predložak internog akta - TEB Poslovno savjetovanje d.o.o. (** Molimo da dokument uskladite s Vašim organizacijskim odredbama, predložak je osmišljen prema tumačenju tvrtke TEB i preuzet sa njihovih web stranica.)